Genom Dina ögon - I butik 25 Aug.

Stephenie Meyer, författaren av The Twilight saga
har även skrivit en bok som heter The Host som handlar om.. (läs här)

Imorgon (den 25 Augusti) kommer Genom dina ögon (The Host) släppas i butik!
Gissa vem som kommer springa till bokhandeln direkt efter skolan imorgon? :)



Jag och bloggen lever!

Åh herregud vad länge sedan jag skrev här! Hade totalt glömt bort att jag hade en blogg. Så kan det gå.
Men anledningen varför jag slutade skriva ett tag var att det från ingenstans kom en massa twilight/robert/kristen bloggar. När jag startade den här bloggen kanske det fanns ca 20st. Idag kan jag hitta säkert över 200 svenska twilight relaterade bloggar. Det blir lite jobbigt den här twilight hysterin. Så fort jag nämner att jag är total förälskad i twilight så börjar folk babbla på om filmen, robert och alla jobbiga fans. Inget av de är anledningen till att jag gillar Twilight.
Jag gillar böckerna. That's it. Okej, kul att det blev en film. Tur att en snygg person spelade Edward. Kul att så många gillade filmen och fick upp ögonen för böckerna. Men det börjar gå lite för långt. Samma sak som hände med Harry Potter händer med Twilight. Inte för att jag är något Harry Potter fan eller någonsin varit det. Men ibörjan var det jättefå som läst böckerna och de kunde samlas i små forum och hålla i hop. Så fort en film kommer ut, då har nästan halva sveriges befolkning sett den och "älskar harry potter/twilight" även fast de inte läst böckerna, utan tycker att filmen är bra eller att skådespelarna är snygga.
Alla Twilight fans - Läs böckerna!
Blir lite irriterad när jag är inne på olika Twilight forum och folk börjar diskutera Twilight tex. då de säger att Bella och Edward inte känner varann och blir kära direkt. - Ja, i filmen ser det ut som de är totala främlingar och blir kära i varann på ca 1h. Men hade ni läst böckerna hade ni förstått mer att deras kärlek inte uppstår på en dag, utan flera månader.
Och de blir inte ens sådär superduper kära i varann förren i New Moon/Eclipse. Och att ni borde förstå att en bok på ca 500 sidor (som kan ta ca 1-2 dagar att läsa om man är snabb och inne i boken) inte får plats på en 2h film, utan de har tagit bort en massa scener och förkortat endel och även laggt till en del.

Nu blev det här en jättelång och nästan oläslig text för att jag inte gjorde några spalter, men jag var så igång med att skriva så det blev inga, haha! Men ville bara skriva av mig lite om hur det är. Jag kommer förstås alltid att älska Twilight. Det är en stor del av min uppväxt. Jag lever för böckerna just nu. Jag bevarar dem som om de vore en trisslott med en vinst på 1 miljon på. Ingen får röra om de inte frågar. Jag dammar av dem lite då och då om det skulle komma lite damm. Ja, de är somsagt värda mycket för mig. :) Även Twilight DVDn (som jag for the moment har två stycken) bevarar jag varsamt. Men de behöver jag inte vara lika försiktiga som jag är med böckerna, haha! :)

Nu är ju frågan bara om jag har tappat alla mina läsare eller inte. Det kanske bara är några få som läser det här.
Men jag vet inte riktigt ännu om jag orkar uppdatera varjedag med nyheter osv, eftersom det kommer så mycket nu när Twilight blivit en så sjukt stor grej. Men visst kan jag kanske lägga upp de viktigaste. Mer hinner jag nog inte, för jag har precis börjat 1an på gymnasiet och har en del att göra och komma in i en helt ny skola. Till er som undrar så har jag börjat teater linjen så jag hoppas att jag kommer få tre roliga år där.

Men till mina läsare som är kvar säger jag bara - EN STOR PUSS TILL ER FRÅN (min) Robert som spelar EDWARD:)