Breaking Dawn - film eller ej? (spoilers)

Detta inlägg inehåller en massa spoilers om den 4:de boken i Stehpenie Meyers bok serie.
Så har du inte läst Breaking Dawn eller Så länge vi båda andas så rekomenderar jag dig att inte läsa detta, utan att du läser ut boken först.








"Det har ju inte blivit officielt än om Breaking Dawn (Så länge vi båda andas) ska bli en film eller inte,
även om vi säkert alla vilja se den bli gjord. Twilight Examinator tar en titt på några av de svårigheter som kan uppstå i samband med att skapa boken till liv. 

Vi vet att Summit Entertainment har tagit Twilight Saga: Breaking Dawn som en "optioned property", som i grund och botten betyder att de kan välja om de vill göra filmen eller inte - och de har inte bestämt det än vid denna tidpunkt.
Vi vet också att Robert Pattinson noterades säga på den röda mattan i Oscars galan i mars att Breaking Dawn skulle verkligen bli en så bra film.Men att skapa karaktären Renesmee till liv blir svårt. Det är omöjligt att kasta in en baby med en full uppsättning tänder som fortsätter att växa i snabb och oförklarlig hastighet, talar som en mogen vuxen, och som kan göra spektakulära saker fysiskt (som till exempel hoppa 2,5 meter upp i luften för att fånga en snöflinga). En annan fråga är att filmen skulle vara för lång för att riktigt fånga andemeningen i boken. Sen när Bella föder så öppnar Edward upp hennes mage med hans tänder för att få ut barnet.
Det är en blodig och hemsk förlossning. Och vad gör det lilla barnet när hon är ute? Den lilla halv-vampyren sätter sina tänder i Bellas bröst direkt. Det som följer är en lika blodig och fruktansvärd omvandling från människa till vampyr.
"


Källa: http://www.newmoonmovie.org/




Sen hittade jag en lista där de anger 10 orsaker varför Breaking Dawn inte borde bli till film.
OBS! Denna lista är en stor spoiler, så du ska nog inte gå in på sidan om du inte har läst boken.
Klicka här om du vill komma till listan.


Nu till något helt annat, en ny bild på Robert Pattinson från tidningen ChouChou.

Kommentarer
Postat av: ayed

snyyyyyygggggg! puss

2009-04-15 @ 22:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0