Marcus, Demetri, Felix, Alec och Harry har fått ansikten!

Rollistan för New Moon har äntligen kommit ut! De nya medlemararna i rollistan är Daniel Cudmore som Felix, Christopher Heyerdahl som Marcus, Charlie Bewley som Demetri, Cameron Bright som Alec och Graham Greene som Harry Clearwater.





De nya rollmedlemarna inkluderar den legendariska Volturi, liksom två nya medlemmar i Quileute indiska Nation. Volturi inkluderar Charlie Bewley som Demetri, Jamie Campbell Bower som Caius, Daniel Cudmore som Felix, Christopher Heyerdahl som Marcus, alla Volturi kontrolltjänstemännen. Dakota Fanning spelar Jane, en hög rankad och kraftfull Volturi medlem, och Cameron Bright är Alec, hennes bror. Noot Seer spelar Volturi medlemen Heidi. Michael Sheen spelar Aro, Volturi ledaren. Graham Greene visas som Harry Clearwater, Quileute släkt ledare och gammal vän till Bella's far Charlie. Tinsel Korey är Emily,  Sam Uley's fästman.


Läs mer här

Kommentarer
Postat av: Emelie

HEj ursäkta om jag stör men jag undrar bara om du skulle ha header nummer 6 eller om du valde bort den. isåfall, vet du vem som ville ha den?

Kommer inte ihåg och vill inte ge ut den om någon redan har paxat den. OCh det är onödigt om den baar är där och inte är till någon nytta :P

Kram, Emelie

2009-04-16 @ 17:19:49
URL: http://thetwilightsagawe.blogg.se/
Postat av: Emelie

sv, ah jag får väll göra så :P

Tack för hjälpen

Kram

2009-04-16 @ 19:30:25
URL: http://thetwilightsagawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0